LLETRES AL VENT

BLOC DEL DEPARTAMENT DE VALENCIÀ - I.E.S. PLATJA SANT JOAN - ALACANT
#ipsj1819

dijous, 17 de novembre del 2011

El grup pop Manel, Premi "Ojo Crítico" de RNE de Música Moderna

El Premi Ojo Crítico de Música Moderna 2011 recau en el grupo pop Manel “per la seua capacitat per a emocionar contant històries quotidianes i generacionals i saber transmetre-les amb bons concerts”.

El jurat d'aquest guardó ha estat format per Iker Seisdedos, periodista musical de El País; Silvia Grijalba, periodista i escriptora; David Novaes, propietari i programador de la sala Siroco; Suso Sáiz, productor musical; Tomás Fernando Flores, director del programa de Ràdio 3 Siglo 21; Julio Ruíz, director del programa de Ràdio 3 Disco Grande i Laura Barrachina i Manu Martínez, directora subdirector del programa El Ojo Crítico de RNE. El jurat ha destacat “la relevancia de su éxito en toda España cantando en una de las lenguas cooficiales del estado: el catalán”.

Manel és un grup de música pop de Barcelona que canta en català i que inclou en el seu repertori elements de música folk. Llançaren el seu primer àlbum al mercat en 2008, i el segon, 10 milles per veure una bone armadura, amb el qual han aconseguit un gran èxit, enguany. Els membres del grup són  Arnau Vallvé, Martí Maymó, Roger Padilla i Guillem Gisbert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada